Change language

  • Dansk
  • English
 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Ny dato: Lasse & Mathilde Band

  • Lasse & Mathilde Band i Kulturhuset Islands Brygge
27 sep

Dato

27.09.2020, 19:30
Forsalg: 185 kr. + gebyr / I døren: 220 kr.
Dørene åbnes kl. 19.00
Lasse & Mathilde Band med tre levende legender: Wili Jønsson, Ole Fick og Alex Riel

Denne koncert erstatter den aflyste koncert med Lasse og Mathilde den 21.3.

Lasse & Mathilde Band var på en landsdækkende turné i efteråret 2019 med det helt nye album ’Hvem drømmer hvem?’ i bagagen. Nu er turen også kommet til Kulturhuset Islands Brygge. Med sig har Lasse & Mathilde et fantastisk band med tre levende legender: Alex Riel, Wili Jønsson og Ole Fick. Tre af sangene er skrevet i samarbejde med vennen og mesterproduceren Daniel Lanois, der normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel.

Singlen ’Den halve vind’ tegner lyden af et kommende mesterværk. Som Mads Kornum fra 33 Plus skrev i en anmeldelse, efter at have hørt en koncert, hvor bandet spillede sange fra dette album, “Man fristes til at bruge ordet verdensklasse og det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse & Mathilde-album i et par årtier eller tre!!”  

Se bare følgende udtalelser:

"Jamen for helvede, mine damer og herrer! Hvilken opløftende aften, som Lasse og Mathilde bød ind til! Man var jo lige ved at blive alvorligt forstyrret i sin sommerdepression! Helt nye sange fra duoen, der netop nu er i studiet med Hans Krag Jacobsen og Ane Riel som tekstforfattere. Og det var GODE sange.Hver havde sin tydelige profil, god musik og med poetiske tekster af høj standard. Og så backet af et fint, fint band: Wili Jønsson faldt godt og enkelt ind med bassen, Alex Riel swingede, Ole Fick spillede helt lyrisk elektrisk guitar med et svirp af blues og lækker slide." 

Henrik Strube, omtale af koncert i SOHO, Kbh

"Nyt album på vej fra Lasse & Mathilde – med hjælp fra musikalsk All-Star hold og i samarbejde med selveste musikmagikeren/mesterproduceren Daniel Lanois, der jo ellers normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel. Men et godt venskab, der blev grundlagt i de glade Midtfyns Festival dage – kan der altså også komme sange ud af. Og hvis kvaliteten for sangen 'Den halve vind' var pejlesnor for niveauet, så er der i sandhed noget af glæde sig til. Man kunne næsten fristes til at bruge ordet verdensklasse. 
33Plus kunne konstatere, at parret stadig skinner sammen, når vokaler, violin og guitar stemmer i – og ikke mindst, når de er i så godt et musikalsk selskab, som de var her. Det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse og Mathilde album i et par årtier eller tre! Foreløbig løfter vi på hatten i respekt over, at de for en aften viste, at de stadig kunne være hippe og hotte" .

Mads kornum, 33Plus, omtale af koncert i SOHO, Kbh

Lineup:
Lasse Helner: Vokal & guitar
Mathilde Bondo: Vokal & violin
Ole Fick: Guitar (Burning Red Ivanhoe, Trille band, Monrad & Rislund m.fl.)
Wili Jønsson: bas (Gasolin’, Bolværket, Frede Fup m.fl.)
Alex Riel: Trommer (Savage Rose, Sebastian, Cæcilie Nordby m.fl.)