Change language

  • Dansk
  • English

Ida Nielsen & The FunkBots

  • Ida Nielsen i Kulturhuset Islands Brygge
02 okt

Dato

lør. 02. okt. kl. 20.30
Forsalg: 195 kr. + gebyr / I døren: 230 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
Ida Nielsen spiller funk-bas som en af de bedste i verden.

Ida Nielsen holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE fra 2010 indtil dennes tragiske død i april 2016.

Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “the New Power Generation”, og i 2013 blev hun også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række tv-shows. 

Ida Nielsen vendte efter vennen og læremesterens død hjem til Danmark i sommeren 2016 og tog fat på sin egen karriere, sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejen.

Hun har siden spillet 6 koncertturnéer her i landet og turneret i det meste af verden. Kina, resten af Asien, Europa, USA og bl.a. Zanzibar har haft besøg. Og hun har udgivet 2 cd’er. ”Turnitup” fra 2017 og “Time 2 stop worrying” fra 2019.

Hun har støt og roligt bygget et stort publikum op, som (igen) har fået øjnene op for denne charmerende, sprudlende kvinde, der samtidig spiller den ondeste funk-bas. Det er ikke for meget sagt, at hun her tilhører den absolutte verdenselite! Og hendes band starter festen op – og ser sig ikke tilbage!

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er et hårdtslående høj-energi funk-show med solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. – Og selvfølgelig masser af bas!

Kan man lide Prince, kan man også lide Idas musik.