Nikolaj & Piloterne - med fuldt band

• Nikolaj Christensen i Kulturhuset Islands Brygge

15.05.2020, 20:00
Forsalg: 145 kr. + gebyr / I døren: 170 kr.
Dørene åbnes kl. 19.30
Kom og hør de allerstørste sange

Med sig rundt har Nikolaj Christensen et ‘Greatest hits-sæt' bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog.

Rødderne til Nikolaj & Piloterne strækker sig helt tilbage til Nikolaj Christensens hippiebarndomshjem, som var proppet med musik. Som femårig begyndte han at underholde med sin guitar, og allerede fra sit 15. år skrev han sine egne sange.

Efter 'Valby Town' valgte Nikolaj Christensen på ny at holde en pause fra musikken. Han ville prøve et andet liv og tog ud at blaffe, men musikken blev ved med at rumstere i baghovedet. I sommeren 2015 optrådte han i privat regi ved et bryllup. Brudeparret skulle danse brudevals til en af hans sange, og da han trådte ud i sommernatten bagefter, var han ikke tvivl om, at han måtte tilbage til musikken. Til duo-koncerterne vil man opleve Nikolaj Christensen mere akustisk og mere intimt. Man vil høre de ligefremme, iørefaldende, dansksprogede og delvist selvbiografiske sange med et strejf af melankoli og med den gådefulde relation mellem mand og kvinde som et hovedtema.

Som det musikalske centrum er stadigvæk, som fra begyndelsen, Nikolaj Christensens intenst-rustne røst.

Nikolaj Christensens debutalbum, “Piloter", høstede anmelderroser, solgte i stakkevis og gjorde ham til et kendt og respekteret navn blandt både musiknørder og teenagefans.