New Orleans Remixed – Beats and Beads feat. Rosa Lux/Sasha Masakowski/Johan Bylling Lang (US/DK)

17.02.2018, 21:00 til 23:00
100 kr + gebyr i forslag - 125 kr i døren
Dør åbner kl. 20.30
DJ, producer og multikunstner Rosa Lux giver d. 17/2 sit bud på, hvordan New Orleans lyder anno 2018.

DJ, producer og multikunstner Rosa Lux har udvalgt en række New Orleans-kunstnere i alt fra Jelly Roll Morton over Mardi Gras Indian-gruppen 79rs Gang til Rebirth Brass band, og hun vil denne aften give sit nutidige bud på, hvordan New Orleans lyder anno 2018 tilsat dansable beats, lydlandskaber og akustiske elementer fra hendes to medspillere Johan Bylling Lang og Sasha Masakowski fra New Orleans (US). New Orleans Remixed er en original sammensat mash-up koncert, som kun kan opleves denne ene gang under Vinterjazz 2018.

Lyt til musikken her

Eller her

Line-up:
Rosa Lux (elec, div)
Johan Bylling Lang (s,fl)
Sasha Masakowski (vcl,elec)

Rosa Lux er DJ, producer, sanger og multiinstrumentalist fra den elektroniske scene i Danmark. Hun har gennem årene arbejdet med navne som Alberte, Randi Laubek, Solveig Sandnes, tyske Rampue mfl., remixet og optrådt på Det Kgl. Teater, Distortion og CPH Pride. Som dj har hun spillet på alle store klubber i København, en del i udlandet samt til royalt besøg i Moskva, Venedig Biennalen, Berlinalen, Reumert Prisen mv. Hun har tidligere været en del af det kunsteriske festkollektiv DUNST, Smagsdommerne på DR2 og kurator på Strøm Festival. Under eget navn har hun udgivet det anmelderroste album, Monsters, samt et have af remixes af danske og udenlandske kunstnere.

Sasha Masakowski blev født ind i en familie af musikere i New Orleans, Louisiana og har været en førende stemme på New Orleans musikscene siden 2009, hvor hun blev tildelt "Best Emerging Artist" af Big Easy Association. Hun har siden optrådt i store klubber og festivaler i hele USA og i udlandet, og leder tre band, der spænder fra traditionel New Orleans jazz (Sidewalk Strutters) til moderne jazz og verdensmusik (Musical Playground) til eksperimenterende elektronisk kunst-rock (Hildegard, Tra$h Magnolia). Hun er i februar 2018 officiel artist in residence gennem JazzDanmark og Statens Kunstfond.

Johan Bylling Lang er saxofonist og har gennem de seneste år har været stærk drivkraft på New Orleans scenen i Danmark i bands som Jazz Five (DMA Jazz vinder 2014 og 2016) og Tuesday Night Brass Band. Han har ligeledes tre udgivelse i eget navn bag sig; senest albummet ”A little New Orleans Never Hurt Anybody” indspillet i New Orleans og har desuden spillet med navne som Burhan G, Miss Mukupa, D/Troit og Laid Back.