Musikalsk eventyrdans

søn. 27. jun. kl. 11.00
40 kr. + gebyr
Kreativ dans, spring bevægelse og leg for 3-5 årige med Birgitte Skands

Børn og forældre danser sig igennem et eventyrligt univers, hvor deltagerne selv er med til at skabe et unik bevægelsesrum, der tages udgangspunkt i børnenes egne bevægelser og musikken. Vi skal danse, lave akroyoga, springe, snurre rundt og hoppe til musik fra hele verden.

Birgitte Skands er en af Danmarks meget erfarne og sprudlende danseformidlere inden for kreativ dans og bevægelse. Hendes tilgang er helt hendes egen. Hun har undervist, faciliteret workshops overalt i DK samt skabt huskunstnerforløb på biblioteker, i kulturhuse, på skoler i Kbh og på Bornholm,men også ude i verden igennem 30 år. Birgitte dansepædagogiske tilgang bygger på en kunstnerisk praksis, en åbenhed over for det nærværende i livet såvel som i hendes bagrund som professionel danser og indblik i diversitet genrer, fantasi og leg.

Birgitte er en aktiv performance artist, koreograf og danseformidler. Hun er uddannet på The Juilliard school i New York samt på Lotte Kærsås uddannelse på Rytmisk Musik Konservatorium. Hun er også kandidat i pædagogisk filosofi fra Århus Universitet.