Morten Schantz Trio - “Dynasty”

tor. 17. feb. kl. 20.00
I forsalg: 125 kr. + gebyr / I døren: 150 kr.
Dørene åbner kl. 19.30
Men den nye udgivelse 'Dynasty' gæster den kritikeroste trio kulturhuset

Morten Schantz har turneret i det meste af verden siden sit gennembrud med JazzKamikaze i 2005 og har høstet stor international anerkendelse med sine soloplader, senest sit originale elektro/fusionsorkester, Godspeed. Der er dog noget helt særegent over Schantz’ akustiske trio med to af dansk jazz fineste musikere: Janus Templeton og Morten Ankarfeldt. Disse tre musikere har i snart 15 år forfinet deres unikke sammenspil, som ofte nærmer sig telepati, hvilket har bragt dem langt ud over landets grænser.

Trioen udgiver i 2021 en helt ny plade med titlen “Dynasty”, som emmer af Schantz’ kompositoriske evne til at blande genrene sammen til en særegen lyd ikke mindst i hænderne på Ankarfeldt og Templeton. Trioen har tidligere udgivet to plader, som bl.a. har kastet DMA Jazz-nomineringer af sig, herunder “Årets Komponist” for udgivelsen “Unicorn”, som var en eventyrlig rejse på de vestafrikanske sletter og ind i de arabiske medinaer. I 2011 udgav trioen debuten, ”Conveyance”, som satte trioen på landkortet med deres cross-over mellem jazz, klassisk og popmusik. Begge plader har bl.a. været populære på DR’s P8 Jazz radiokanal.

Line up:
Morten Schantz – piano