Mikael Simpson & Sølvstorm

07.07.2019, 20:00
Jazz by the Sea
Mikael Simpson & Sølvstorm er tilbage på Copenhagen Jazz Festival efter otte år

Da der er et nyt album undervejs, har Mikael Simpson atter samlet sit band Sølvstorm, der består af Niclas Tange på trommer, Georg Rune Andersen på bas og Asger Baden på synths. Bandet turnerede i sin tid med Simpson, da han udgav de kritikerroste albums 'Os 2 + Lidt Ro', 'De Ti Skud', 'Stille & Uroligt' og 'Slaar Skaar'.

Sangskriver, sanger og radiovært Mikael Simpson har modtaget både Steppeulven, Danish Music Awards og P3-prisen for sine udgivelser i eget navn. Derudover har han spillet med det hedengangne indieband Luksus, Trentemøller og Vi Sidder Bare Her med Frithjof Toksvig og Jørgen Leth.

"Det bliver et højtragende trip down memory lane, inden der kommer ny musik. Vi har ikke været samlet siden 2011, så jeg glæder mig virkelig til at spille en masse af bagkataloget – og ikke mindst præsentere et par gæster som kendinge af konstellationen vil kende, bl.a. Trentemøller," fortæller Mikael Simpson.

Publikum kan altså se frem til at opleve nyklassikere som 'Du drømmer om et andet sted', 'Jeg kan se det, at du ved det' og 'Inden du falder i søvn' samt muligvis et par helt nye skud på stammen.

Copenhagen Jazz Festival 2019 finder sted på 120 venues den 5.-14. juli. Programmet offentliggøres løbende. Mikael Simpson er første danske navn på festivalens populære udendørsscene Jazz by the Sea på Islands Brygge.