Mathilde Falch & Band

• Mathilde Falch i Kulturhuset Islands Brygge

lør. 20. mar. kl. 20.00
Forsalg: 150 kr. + gebyr / I døren: 170 kr.
Dørene åbnes kl. 19.30
Kom til en aften fyldt med spilleglæde, personlige fortællinger, høj energi og fremragende musik

Mathilde Falchs koncerter kendetegnes ved blandt andet at være præget af Mathildes personlige fortællinger, spilleglæde, intenst nærvær, humor og høj energi. Hun har et sammenspillet band bestående af venner, der samtidig er dygtige musikere, og som får de gode sange til at folde sig ud.

Livealbum, 5. Udgivelse
I 2019 inviterede Mathilde Falch en lille skare af sit trofaste publikum til en intimkoncert med sit band i The Village Recording. Liveoptagelserne blev til et livealbum, der udkom samme år.

Livealbummet var en hyldest til publikum og til livescenen. “Jeg elsker selv at gå til koncert, og når alting fungerer godt, kan det være en magisk oplevelse mellem publikum og de optrædende på scenen. Så jeg har supermeget respekt for, når folk kommer ud og deltager i koncerterne”, siger Mathilde Falch.

Livealbummet markerede Mathilde Falchs 10-års jubilæum som udgivende og turnerende musiker.

Mathilde Falch har i de sidste 10 år opbygget sin karriere ved at spille alle steder, hvor hun har kunnet komme til det, på gaden, hjemme i folks private stuer til de store spillesteder og festivalscener.

Som 18-årig oprettede Mathilde Falch sit eget lille pladeselskab “Just For The Record”, hvor hun selv har udgivet al sin musik fra.
Mathilde Falch har på gammeldags facon bygget en karriere op ude på spillestederne ved at turnere landevejene tynde. Mathilde har det mest trofaste publikum, der igennem årene gradvist har vokset sig større.

Sangene til albummet er udvalgt af Mathildes fans:

"Mine facebookfølgere har valgt de sange ud, som skulle med fra de fire albummer, jeg tidligere har udgivet. Min stil og mine færdigheder har igennem årene udviklet sig, og jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg godt kan lide - med livealbummet kan jeg opdatere de sange, som jeg og mit publikum er gladest for - med min nuværende band-lyd”, siger Mathilde.

Hele albummet ligger som livevideoer på YouTube: 'Mathilde Falch & Band Live'.

Fem albummer og en af landets flittigst turnerende

Mathilde Falchs albummer har været yderst anmelderroste, og det seneste album, ’Som Børn På Ny’, høstede også 5-stjernede anmeldelser.

Klaus Lynggaard skrev bl.a. om ’Som Børn På Ny’ i Information:

"Mathilde Falch konfronterer skånselsløst sine dæmoner på modigt og nødvendigt udspil. Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet, de fleste af os har besøgt og så udmærket kender, men som vi ofte bagatelliserer eller fejer ind under det famøse gulvtæppe for ikke at ødelægge den gode stemning.“

Mathilde Falch har siden 2009 turneret landet rundt både som solist, duo, trio og med sit faste band bestående af:
Adam Winberg, trommer.
Christian Ki, guitar (og producer af Mathildes to seneste album)
Charlotte Schultz, keyboard og kor.
Jeppe Skovbakke, bas.

Blå Bog
Mathilde Falch

Født: 30.12.1989
Gift med komikeren Jesper Juhl (Gift 30/06/12)
Mor til Leo (2017)
Musiker, bandchef og pladeselskabsejer (Just For The Record).
1. singleudspil kom fra Mathilde i 2009.

Udgivet en EP (2010) og efterfølgende fem albummer.

Mathilde Falch er ambassadør for Landsforeningen SIND, PROJEKT HJEMLØS og Refluksforeningen. Mathilde er selv åben om sin egen historie med psykisk sygdom og misbrug, hvor sangskrivningen og musikken i høj grad blev vendepunktet.