LUCA SGUERA AKA

• LUCA SGUERA AKA i Kulturhuset Islands Brygge

29.01.2019, 20:00
Forsalg: 60 kr. + gebyr / 80 kr. i døren
Eksperimenterende og udforskende jazz udført af unge, lovende musikere

AKA kaster sig ud i en personlig efterprøvning af musikken gennem gentagelser, gennem det polyfone og i udforskningen af de rytmiske balancer i kvartetten. Men uanset denne tilgang til musikken fører det til kompositioner, hvor improvisationerne stadig tager sit udgangspunkt i det skrevne materiale. Dette projekt blev født i september 2017 på Siena Jazz Academy, da den første offentlige optræden fandt sted på Jazz Supreme Festival i Firenze og er siden spillet i Italien og resten af Europa. Journalist Neri Pollastri skrev følgende om deres første optræden: ”Bandet har en fantastisk lyd, som skaber en mørk, intens og spændende, næsten plaget atmosfære, glimrende fortolket af unge musikere, som vi helt sikkert vil høre mere til i fremtiden”.

Akas første album er produceret af Dan Kinzelman og udgives den 11. januar 2019.

Musikerne er:
Luca Sguera – piano