Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

Loppemarked på Bryggen

13 sep

13.09.2020, 10:00 til 16:00
150 kr. pr. stand
Et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader.

Kom og gør et godt loppefund, gå en tur langs vandet, nyd en is eller en kop kaffe og slap af på de grønne områder. Loppemarkedet på Bryggen arrangeres af Kulturhuset Islands Brygge i samarbejde med frivillige loppeentusiaster.

Book en stadeplads:

Vil du have en stadeplads til loppemarkedet, skal du vælge mellem to placeringer:

• Langs Kajen/vandet (blåt på kortet)
    Her får du en plads direkte langs kajen/vandet.
  • Øvrige pladser (gult på kortet).
    Her får du tildelt en plads langs havneparken eller rundt om kulturhuset.

Kortet kan ses i bunden af siden.

Dit stadepladsnummer står nederst i venstre hjørne på din place2book-billet. Bemærk: Numrene på oversigtskortet er vejledende.

Book stadeplads til loppemarkedet på place2book her

Praktisk INFO om leje af stadeplads:

• En stand koster 150 kroner og måler ca. 2 x 2 meter. Medbring selv borde m.v. Borde kan ikke lånes/lejes af Kulturhuset. Vær opmærksom på, at det kan blæse kraftigt hvis du står ved kajen.
  • Opstilling er fra klokken 9:00 og markedet åbner kl. 10.00. Nedtagning af din stand sker i tidsrummet 16:00-17:00.
  • Man må gerne være flere om 1 stand.
  • I billetsystemet står der "antal personer" - her skrives hvor mange stande du ønsker at købe, altså ikke hvor mange I vil stå på en stand. Så ønsker I flere stande ved siden af hinanden, så er det på denne måde. .
  • Ved booking bliver du tildelt et nummer. Nummeret står nederst til venstre på billetten. Print venligst din billet og tag den med, så er det nemmere, når du skal finde din stand, eller hvis der opstår tvivl. Numrene er skrevet på jorden, fliser og hvor det ellers er muligt med kridt omkring Kulturhuset. Hvis du er i tvivl, så spørg infomedarbejderen med gul vest. Pladserne optegnes i rækkefølge. Vær venligst opmærksom på dette, hvis I vil stå flere sammen på flere stande.
  • Nedtagning af stand sker i tidsrummet 16:00-17:00. Ryd venligst op efter dig. Der bliver opstillet en stor container til affald. Brug venligst KUN denne til dit affald. De grønne affaldscontainere på området er IKKE til bøger, glas, tøj, møbler, papkasser eller andet som du ikke vil have med hjem.
  • Det er ikke tilladt at sælge mad- og drikkevarer. Da det ikke er et Kræmmermarked er nye og/eller importerede varer ikke tilladt.
  • Der er toiletter i kælderen i Kulturhuset.

Rigtig god fornøjelse!