Lasse Laurentius / Phillip André / New Folie / Gazéll

• Lasse Laurentius i Kulturhuset Islands Brygge

17.10.2019, 20:30
Forsalg: 60 kr. + gebyr / I døren: 70 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
Kom og hør elektronisk musik, hiphop, pop og meget mere

Lasse Laurentius
Lasse Laurentius bruger både ukulele, klaver, bas, autotune og computerens mange effekter, når han tryllebinder os i sit unikke r’n’b univers. Det lyder, som hvis Frank Ocean fik lov til at jamme helt ud på sin laptop. Det er både komplekst og opfindsomt, men også catchy og ørefængende.

Phillip André
Philip André er 22 år, bor i Roskilde og udgav sit første nummer i 2017. Philip skriver selv sine tekster og producerer størstedelen af sine numre selv. Teksterne tager udgangspunkt i hans eget liv fra de dystre tanker i “Som Mig” og “Komme videre” til de glade sommertider i “Bali”. Philip André fortæller selv, at han ikke vil knytte en genre til sin musik, da han føler, at det sætter en stopper for kreativiteten. Dog siger han samtidig, at hvis han skulle, må det være en blanding af hiphop og pop. Han vil i øvrigt heller ikke karakteriseres som hverken sanger eller rapper, da han ifølge ham selv, hverken er det ene eller det andet. Han er bare en fyr, der har noget på hjerte.

New Folie
New Folie er et moderne alternativt take på 90’ernes brit-rock, hvor den energi kombineres med lyrik influeret af hiphop og skaber en dirrende spænding mellem det rå og det skrøbelige. Mange af sangene handler om opgøret med sig selv, og dilemmaerne man bliver stillet over for, og frustrationerne det kan afføde. Har man mistet sig selv, eller er man bare blevet klogere? Live trommerne lægger et organisk groove bag lydvæggen, der bliver skabt af den brede guitarlyd, ofte domineret af en tyk bund og masser af energi.

Gazéll
Gazéll er en ung duo, bestående af produceren Nikolaj Støvring og sangerinde/sangskriver Katrine Brixen. Sammen skaber de et nutidigt elektropoppet univers fyldt med farver og fængende melodier. Fyldige Future Bass synths danner sammen med Nikolajs energiske beats og Katrines sprøde vokal vibes, der er lige til at danse til, en stemning og følelse, som gør det umuligt at stå stille. Bandet prøver at blande melankoli, følsomhed og pop sammen med noget aggressivt, future-garage og drop-baseret. Nikolaj holder styr på lyd-designet og det instrumentale, hvor han, så vidt som muligt, prøver at udfordre lytteren med nye og spændende måder at skabe lyd på. Katrines vokal svæver let gennem Nikolajs lyd-design og farver det hele med melankoli, fest, følelser og unikhed. Hendes tekster får lytteren til at dvæle igennem deres univers og leve sig ind i de historier og fortællinger, hun synger.