LAMA Improteater

tor. 06. maj. kl. 20.00
I forsalg: 60 kr. + gebyr/I døren: 80 kr.
Dørene åbner kl. 19.30
Af banen af banen her kommer LAMA'en. Improteateraften uden sidestykke!
Improteater er teater uden manuskript. Spillerne bruger publikums bud, hinanden og deres syge fantasi. Intet er planlagt - kun tid, sted og deltagere. Lama laver både den velkendte teatersport og længere historier, og altid med musik.
Tag naboen, kæresten og børnene med - det bliver fedt!

Om Lama Improteater
LAMA er en teatergruppe, der laver Impro, dvs. en spontan og kreativ teaterform, hvor spillerne improviserer historier, situationer og sange frem efter publikums forslag. Dette giver en levende forestilling, hvor der både er plads til spillernes kreativitet og talent, og publikums skøre ideer. Resultatet kan blive morsomt, vanvittigt, poetisk, gribende, og aldrig ligegyldigt.

Kulturhusets retningslinjer i forbindelse med arrangementet:

Vi skal passe godt på hinanden, og beder jer derfor om at følge retningslinjerne:

• Alle publikummer skal fremvise coronapas ved ankomst.
  • Alle publikummer skal sidde ned.
  • Der skal være 1 meters afstand mellem stolene.
  • Dog må man gerne sidde ved siden af hinanden, hvis man er en gruppe, bare man holder 1 meters afstand til den næste gruppe.
  • Der skal bæres mundbind i kulturhusene. Mundbindene kan tages af, når man sidder ned.  Man skal altså bære mundbind, når man kommer til et arrangement, og så kan man tage det af, når man har sat sig ned.

Vi glæder os til at se jer.