LAMA Improteater

01.10.2020, 20:30
I Salen
Af banen af banen her kommer LAMA'en. Improteateraften uden sidestykke!
Improteater er teater uden manuskript. Spillerne bruger publikums bud, hinanden og deres syge fantasi. Intet er planlagt - kun tid, sted og deltagere. Lama laver både den velkendte teatersport og længere historier, og altid med musik.
Tag naboen, kæresten og børnene med - det er fedt og med fri entré for alle.

Om Lama Improteater
LAMA er en teatergruppe, der laver Impro, dvs. en spontan og kreativ teaterform, hvor spillerne improviserer historier, situationer og sange frem efter publikums forslag. Dette giver en levende forestilling, hvor der både er plads til spillernes kreativitet og talent, og publikums skøre ideer. Resultatet kan blive morsomt, vanvittigt, poetisk, gribende, og aldrig ligegyldigt.

I samarbejde med Kulturhuset Islands Brygge inviterer Lama Improteater til en omgang uforudsigelig skæg og ballade ca. én gang om måneden i Salen.