LÆS, LÆS, LÆS... ÅRETS BEDSTE BØGER

• Liselotte Wiemer i Kulturhuset Islands Brygge

12.02.2020, 19:00
Hvad skal vi vælge, og hvor går vi hen?

Den gode bog gør livet rigere. Den kan få os til at le og græde. Den kan løfte os himmelhøjt i begejstring. Den kan underholde, irritere og provokere. Og den kan få os til at tie helt, helt stille. Cand.mag. og litteraturanmelder Liselotte Wiemer tager os med på en tour de force gennem det seneste års vigtigste danske og nordiske skønlitteratur. Hun inspirerer til at se i nye retninger og kommer med masser af ideer til spændende læseoplevelser.

For læseheste i alle aldre!

Inspirerende og personlig gennemgang af sæsonens nye bøger af danske og nordiske forfattere. Her er mulighed for at få et overblik over nyheder og vigtige genudgivelser samt tendenser i årets bogudgivelser. Der er mulighed for at hente inspiration til, hvad man absolut må læse, gode idéer til kommende læsning i læsekredsen og måske får man også idéen til et par julegaver?

Liselotte Wiemer er som nævnt cand. mag i dansk og har derudover læst teologi og filosofi. Hun har i mange år været litteraturanmelder, senest på Weekendavisen. I samme periode har hun arbejdet som koordinator i Natkirken i Københavns Domkirke, men er nu sognepræst.

Arrangementet afholdes i Lysthuset og er arrangeret af Islands Brygge Bibliotek.