Koncert: HipSomHap

10.02.2019, 13:00 til 14:00
40 kr.
6-12 år
Oplev Danmarks bedste hiphopgruppe for børn i absolut stærkeste opstilling!

Det bliver med garanti en fest, når HipSomHap går på scenen og spiller alle deres hits. Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad leverer det svedigste show spækket med seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde.

Gruppen spillede over 100 koncerter i 2018 og kan her - for første gang nogensinde i København – opleves i den helt store opstilling med både trommeslager, DJ, lysshow, overraskelser og masser af gang i den!

Musikken henvender sig især til børn fra 6-12 år, men de yngste kan også være med. Så kom og syng med på ”Av!”, ”Hop Lidt Mer” og kæmpehittet ”Min Far” (der har flere visninger på YouTube end Christophers tre seneste singler!) - og fyr den af sammen med Danmarks bedste hiphop-gruppe for børn!

6-12 år / 40 kr.

En del af Amager Børnemusikfestival

Eng: HipSomHap is Denmark's first rap group for children! It’s all about the beats and cool rhymes, when Anna Spejlæg and Johnny Ligeglad tell funny stories about having a ball and doing what you want - even when the grown-ups don’t agree.