KOM OG LEG: Hop som en frø, gro som et træ, sum som en bi!

20 jun

søn. 20. jun. kl. 11.00
Gratis
Arternes Ambasade København inviterer til natur-workshop for børn og deres voksne med gruppen Becoming Species.
Kom med til en sjov dag, hvor vi vil lege, vi er andre arter! Gennem kunst, fantasi, leg og viden skaber vi empati og forbindelse mellem mennesker og andre arter.

Vi laver fine, simple masker med naturmaterialer og farver. Vi tager maskerne på, og forvandler os til lokale arter! Vi bevæger os og danser som dem til musik. Vi (børn, voksne, alle der har lyst!) skaber en historie om og med arterne i legen. Vi guider hele forløbet, men lader legen og historierne udfolde sig på deres egne præmisser.
Børnene ved allerede meget mere om at lege end vi voksne, så vi glæder os til at lære nye ting. Vi skal lytte meget mere til børnene i vores samfund.

Workshoppen afholdes ifm. åben Arternes Ambassade i Kulturhuset Islands Brygge i juni måned.

Program:
11-11:30 Vi guider i andre arters bevægelser, med udgangspunkt i yoga
11:30-11:50: Vi laver masker
11:50-12:00: Pause
12:00-12:30 Vi tager maskerne på og forvandler os til andre arter, og bevæger os og leger som gruppe!

Info:
Det er gratis at deltage.
​Aldersgruppe ca 3-7 år.

Om Becomins Species:
Becoming Species er en aktivistisk performance-gruppe, der sætter fokus på arternes overlevelse og biodiversiteten, ved (gennem bl.a. meditation, bevægelse og leg), at være i en konstant forvandling mod at blive og forstå andre arter, og på den måde forstærke arternes stemmer i samfundet.