Klub Geyser: Tickle & the Way Ways / Andy Fite / Björnsson/Mørck / Sophia H.P

• Tickle & the Way Ways (US/DK)
  • Andy Fite (US)
  • Björnsson/Mørck

25.01.2019, 20:30 til 23:00
50 kr. / 30 kr. for studerende og pensionister
Dørene åbner kl. 20.00 / Kun billetsalg i døren.
Folk, blues og rock med masser af kærlighed og storladne følelser

Tickle & the Way Ways (US/DK)

Tickle & the Way Ways er samlet omkring en kærlighed til soul, blues og jazz. Deres iørefaldende kompositioner trækker tråde tilbage til nogle af genrenes store ikoner. Med spilleglæde helt i kernen og god plads til improvisationer er Tickle & the Way Ways en livlig størrelse som skvulper godt med i glassene.  Besætning: Sune Grip (guitar/voc), Lisa Chordokoff (voc), Mads Heide (pno), Martin Holde (bas), Anders Toft (tr).

Andy Fite (US)

Andy Fite is an American jazz guitarist, singer and songwriter living in Sweden since 1994. His main concern as a performer is to do just whatever he wants and his hope each time is to spark a little joy for his audience, and perhaps to let them hear something they might not have expected.

Björnsson/Mørck

Björnsson/Mørck er en lille perle i det store hav af singer/songwriters.

Deres musikalske univers favner bredt og inviterer dig med på en rejse ind i sindets skrøbeligste kroge og afsted til de helt storladne følelser - båret afsted af den karakteristiske varme klang af en spansk guitar. Duoen har

fået vokseværk, og tæller nu foruden Kasper Björnsson og Marie Mørck også Peter Price på bas og Lasse Funch Sørensen trommer.

+ special guest  Sophia H.P.