Klub Geyser: Siri Byrkjedal // Frederikke Bohr // Sophia HP // Lavoisier

18.05.2018, 20:30 til 22:00
Entré 50 kr. / Studerende 30 kr.
Dørene åbner kl. 20.00
Byens hyggeligste singersongwriter-aften

Siri Byrkjedal (NO)

Siri Byrkjedal er vokset op blandt fjord og fjeld på Norges vestkyst. I efteråret 2017 flyttede hun til København, hvor hun begyndte at skrive tekster om ligestilling, aktuelle politiske temaer og sin kærlighed til naturen. Dette udviklede sig til et soloprojekt i singer/songwriter-traditionens gode melodier og tekster.

Frederikke Bohr

Sangerinden og sangskriveren Frederikke Bohr er aktuel med sin debut EP ”Unbreakable”. Frederikke fortæller historien om at miste tro­en på sig selv og sin stemme og om at finde viljen og energien til at kæmpe sig tilbage til musikken med ny styrke og livsglæde. Sangene afspejler tilsammen en udvikling, Frederikke gik igennem i årene op til, at denne udgivelse begyndte at tage form. Med en stemme, der svigtede, en kunstnerisk skole, der dumpede hende til afgangskoncerten, en depression – og til sidst – efter bl.a. terapeutisk arbejde og regel­mæssig stemme- og kropstræning – opvågnen og fornyet livsgejst, har Frederikke været igennem en proces, som var nødvendig for kunstnerisk at skære ind til benet.

Sophia HP

Sophia HP er en ung sanger og komponist. Med sine melodiske kompositioner og underfundige tekster inviterer hun publikum ind i sit intime, musikalske univers. Aftenen byder på smukke ballader og skæve taktarter, fremført i selskab med et hold unge, talentfulde musikere. Line-up: Sophia HP (Vocals/Guitar), Frederik Kruse (Guitar), Jonas Gamborg Hansen (Bass) og Gustav Ibsgaard (Drums).

Lavoisier (PT)

Lavoisier is Patricia Relvas and Roberto Afonso, a Portuguese couple influenced by each other and the whole world of sensations that music can bring along. Based in Berlin since 2010, they started to develop a new approach to popular Portuguese music. Soon distance would bring them different perspectives around the word identity, and that, would give them the perfect tools to create their own musical language. Moving back to Portugal in 2013, they continued to discover beauty and truth in their own "natural resources" allowing them to reinforce a feeling of responsibility towards culture and art itself.