Klub Geyser: Sille Nilsson // Karen Kousgaard // Jørgen Clausen // Balsal

• Klub Geyser
11 nov

11.11.2017, 20:30 til 23:00
Entré 50 kr. (studerende 30 kr.)
Dørene åbner 20.00
Byens hyggeligste singersongwriter-aften

Sille Nilsson

Sille Nilsson er en ung up-coming artist som i april udkom med electro-country EP'en "Fall Away Into Place". Med den akustiske guitar som omdrejningspunkt for sangskrivningen, i grænselandet mellem elektronisk pop og akustisk country, skaber Sille Nilsson sit helt eget univers fyldt med nærvær og stærke iørefaldende melodier.

Med debutalbummet "Nothing Else Is Working" tog det for alvor fart for den unge kunstner, som blev kaldt en rutineret sangskriver i GAFFA. Sille Nilsson har skrevet sange lige siden hun var barn, og er vokset op i et hjem, hvor musikken var noget man samledes om.

Karen Kousgaard

Sangerinden og sangskriveren Karen Kousgaard tager lytteren med ind i et stemningsfuldt rum, hvor skrøbeligheden og ærligheden i udtrykket bakkes op af bundsolidt talent og modent overskud. Det er altid den smukke vokal, der er i fokus, når Karen fremfører sine egne kvikke kompositioner. Karen har altid både hjerte og hjerne med i sine sange, og derfor venter der altid lytteren en dybt personlig og charmerende musikalsk oplevelse, når hun går på scenen med en stemt guitar og en række fremragende sange.

Jørgen Clausen

Jørgen Clausen er sanger og sangskriver og skriver inden for genrerne engelsksproget power/pop/rock/singer/songwriter. Han har senest indspillet EP’en Mystery i Skråplan Studio med Mikkel Bøggild som producer. Sangene varierer fra instrumental guitar til fuldt band-besætning.

Balsal

Balsal er ikke kun et band. Balsal er også et sted. Her samles sømænd, selskabspapegøjer og ensomme sjæle. Om øl med hvidt skum. Mens de venter på natten. Mens de taler om forhold, der blæste væk i stormen. Mens de drømmer om at tilbringe midnatstimen med en varm krop. De deler livet som det er. Med forspil, mellemspil og efterspil. Så kære publikum. Velkommen indenfor. Til et sted, hvor man bærer følelserne uden på tøjet. Hvor man finder skønhed i det skæve. Hvor man danser tæt til tonerne af livets melankoli. Hos Balsal er fortællingerne i centrum, og de formidles med nærværende vokaler, harmonier, guitar, trommer, bas, melodica, klaver mm.

Entré 50 kr. (studerende 30 kr.)

Klub Geyser på Facebook