Change language

  • Dansk
  • English

Klub Geyser: Mirja Klippel (FI) // Ditte & René // Regel // Carla D'Amore (US)

26 jan

Dato

26.01.2018, 20:30 til 22:30
50 kr. / 30 kr. for studerende
Billetsalg i døren
Byens hyggeligste singersongwriter-scene

Ditte & René
Ditte Rejnholdt, der akkompagneres af sin faste musikalske makker, René Kowalczyk, synger danske, lyriske sange fra bla. deres seneste EP: “Månen og jeg”. Begge er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Sangene på “Månen og jeg” er båret af underfulde og poetiske tekster - med plads til både det rå og det sårbare. Musikken er sangbar og dansant, i et tonesprog, der løber sig op af viser og pop. Det er fortællinger om kærligheden, den komplekse, den magiske, den altfavnende og den altopslugende.

 

Regel
Regel er en duo bestående af sangerinden Amalie Regel og guitaristen Nicolai Madsen. Genren er akustisk pop/soul. Udtrykket bygger på autencitet, nærvær og passion, og tekstuniverset indeholder blandt andet billedlige fortællinger om kærlighed, selvstændighed og livsglæde.

 

Carla D'Amore (US)
Carla D'Amore's music lives in a woodland atmosphere of foggy, melancholic voices. A blend of indie and folk, her music is passionate and emotionally driven, coated with lyrical imagery of nature and animals. An immigrant from New York, her music focuses on movement, contemplation, and perseverance. Accompanied by a banjo, mandolin, and violin, her band is a special treat to string lovers.

 

Mirja Klippel (FI)
Årets Sangskriver – det var den ærefulde pris, som juryen ved Danish Music Awards Folk i 2016 valgte at tildele den unge finske sangerinde og sangskriver, Mirja Klippel. Klippel, der har base i København, fik prisen på baggrund af sit debutalbum, Lift Your Lion, som hun udgav i foråret 2016 sammen med den anerkendte danske guitarist, Alex Jønsson. Klippel synger om kærlighed, krig og afsavn; om blodsbånd og bedstefædre i kamp for hvert sit fædreland. Om skovene, søerne og dyrene. Hun synger om nomadeliv og næstekærlighed – og om aldrig helt at høre til. Teksterne er en perlerække af intense og til tider indestængte følelser, som eksploderer, når Klippels dybe, længselsfulde stemme og spanske guitar møder Jønssons falset og frit fraserende, elektriske guitar. Sammen skaber de et knitrende, musikalsk univers, der konstant er i bevægelse. Som nordlyset, der det ene sekund står knivskarpt og det næste sekund flagrer og flakker i uforudsigelige formationer.

Entré: 50 kr. / studerende: 30 kr. Billetsalg i døren.