Klub Geyser: Julieta Rod (AR) /Søren Manscher / Tickle and the Way Ways (US/DK)

tor. 20. maj. kl. 20.00
Forsalg: 60 kr. + gebyr / I døren: 70 kr. / Studerende. 40 kr.
Dørene åbner kl. 19.30
Klub Geyser er en sangskriverscene som arrangerer månedlige koncerter i Kulturhuset Islands Brygge.

Julieta Rod (AR)

Julieta Rod er en argentinsk sangskriver, som sammen  med en række andre musikere har været instrumental i at fremelske en scene i Córdoba, i hendes hjemland Argentina, hvor musik og performance møder hinanden gennem samarbejder med lokale kunstnere. I 2017 indspillede og udsendte Rod sit første soloalbum ’Ensayo Sobra El Cráter’ ('Essay om krateret'). I hendes akustiske indiefolkunivers slås en intim stemning an i sangene, hvor stemmer lægger sig lag-på-lag oveni hinanden til en dragende effekt.

Søren Manscher

Søren Manschers sange er en sanselig hengivelse til hverdagens finuligheder; stilheden efter en forkert bemærkning, de forbudte venindefantasier og en undren over naboernes sexliv. I 2019 udkom albummet, "Det er balancerne der holder sammen på det hele", som Søren turnerede med som support for Søren Huss. Singlen, "Jeg ser lagener blafre i vinden", blev flittigt spillet på P4 og høstede ros i Politikens spalter. Stilmæssigt læner Søren sig mod inspirationskilder som Karl Ove Knausgaard, Allan Olsen og Sun Kil Moon.

Tickle and the Way Ways (US/DK)

Minimal, guttural (og sjov!) bluesy-soul, direkte fra vores hjerter til dit. Powerhouse duo, Lisa Chodorkoff (vocal) og Sune Grip (guitar) giver sikkert en fed oplevelse.

Klik her for at besøge Klub Geyser på Facebook