Klub Geyser: John Garrison / Det Kønne Kartel / Esben Amdisen / Anders Vinther & Androiderne

26 aug

tor. 26. aug. kl. 20.00
Forsalg: 60 kr. + gebyr / I døren: 70 kr. / Studerende. 40 kr.
Dørene åbner kl. 19.30

John Garrison

Engelske John Garrisons nye album: Extinguisher udkom i vinteren 2020 akkompagneret af visuelle billeder produceret af cool, nordic noir talenter. “Extinguisher opstod fra en følelse af, at vi er ude af kontrol. Utallige skovbrande bryder ud verden over. Og der er for mange til at ét individ kan håndtere dem. Hvis alle tog et personligt ansvar, kunne vi i princippet slukke verdens brande. Men det er lettere at bebrejde andre end selv at tage ansvar.  Garrison er påvirket af en bred vifte af kunstnere fx Scott Walker, Talk Talk, Beck, Radiohead, The The og The 1975.

Lyt til John Garrison på Spotify

Det Kønne Kartel

Det Kønne Kartel har siden 2013 beriget den dansksprogede musikscene med deres vidunderlige folk ballader og charmerende country/pop hits om 12-tals piger og mandebands. Man må både grine, græde og kæmpe lidt med de krummede tæer, når man møder bandet og deres tankevækkende tekster på fx festivaller, ved konferencer og koncerter på folkemødet, 1. maj og 8. marts. De hårdtslående tekster pakkes lækkert ind i bløde vokaler, velspillet musik og leveres med en underspillet ironi, som gør det svært ikke bare at overgive sig og synge med på, at “det er synd for far” og at "vi troede, du var en af drengene, men så’ du bare vildt anstrengende”.

Lyt til Det Kønne Kartel på Spotify

Esben Amdisen

Esben er inspireret af klassisk sangskrivning fra USA, Sverige og Danmark, hvor narrativet går hånd i hånd med den gode melodi. En slags moderne dansksproget visesang. Live opføres sangene med guitarist Steffen Buhl Larsen, i en intim duoopsætning, der søger at præsentere gamle – og nye – sange i en mere vedkommende indpakning.

Lyt til Esben Amdisen på Spotify

Anders Vinther & Androiderne

Et mørkt og uslebent musikalsk rum. Tandhjul, støj og skarpe kanter. Obskure eliksirer og djævelske eksperimenter. Dét er opskriften på Anders Vinthers dansksprogede univers. Anders Vinther er en ung sangskriver, der skriver legende konceptuel rockmusik. Han bevæger sig musikalsk i et fordansket Sci-Fi-univers, og bruger musikken til at undersøge koncepter som tidsrejser, cyborgs og menneskets forhold til teknologi. Projektets mission er at skabe moderne konceptbåren musik, der på forskellig vis kan udfordre både lytter, musiker og traditionen, og pege rocken i en retning, hvor den fortsat kan være nyskabende og relevant.

Lyt til Anders Vinther på Spotify

Klub Geyser er en sangskriverscene som arrangerer månedlige koncerter i Kulturhuset Islands Brygge. Klik her for at besøge Klub Geyser på Facebook