Klub Geyser Festival: Ci // Anna Rosenkilde // Michaut/Perkins (F/US) // While I Wonder // Stine Dueholm

• Anna Rosenkilde Klub Geyser Festival 2016
  • Ci Klub Geyser Festival 2016
  • Michaut/Perkins (F/US) Klub Geyser Festival 2016
  • Stine Dueholm Klub Geyser Festival 2016
  • While I Wonder Klub Geyser Festival 2016
18 sep

18.09.2016, 16:00
60 kr. // 40 kr. for studerende og pensionister
Dør åbner kl. 15.30
Festivalens sidste dag byder på søndagshygge med folk/pop og sjælefulde singer/songwritersange

Klub Geyser er en månedlig sangskriverscene på Islands Brygge, som efterhånden har etableret sig som en vigtig aktør på den Københavnske undergrundsscene. D. 16 - 18. september udvider klubben til en minifestival med flere bands og live co-writing sessions.

Program søndag 18/9

kl. 16.00 (døre kl. 15.30).

Ci
Ci er sanger og sangskriver Cecilie Illemann. Hun spiller inderligt sjælfulde og eksplosivt temperamentsfulde enkle sange om komplekse emner, med rødder i singer/songwriter-traditionen, såvel som i alternativ rock - lidt som hvis Leonard Cohen smeltede sammen med PJ Harvey. Der løber også en understrøm af noget tidløst eller arkaisk igennem hendes sangskrivning, som kunne minde om Tom Waits eller tidlig blues. Men det er ikke derfor, du skal høre Ci. Du skal høre Ci på grund af den særdeles unikke blanding af styrke og sårbarhed, som du kan mærke når hun synger. Lyden af noget dybt menneskeligt i os alle.

Anna Rosenkilde
Med sine egenartede sange tager den talentfulde sanger, sangskriver, producer og pianist Anna Rosenkilde publikum med ind i et stemningsfuldt univers fuld af forsvundne piger, forestillinger om livet efter døden, forelskelse, bedøvelse og begær. En verden hvor de skæve ballader og forførende melodier bevæger sig på kanten mellem drøm og virkelighed. Hun har spillet en række koncerter i Danmark, Tyskland og USA og har det seneste år også skrevet musik til film og teater. Nu er hun efter udgivelsen af det anmelderroste album White Woods tilbage med en række nye numre. www.annarosenkilde.dk

Michaut/Perkins (F/US)
La Boheme Meets L.A.' Michaut/Perkins is the Love child of Paris born, Amsterdam based songwriter Magali Michaut (vocals, violin, guitar, piano) and Los Angeles born, Copenhagen based songwriter Brett Perkins (vocals, guitar, ukulele, percussion). The duo's 2016 debut CD 'Hello Love’ has generated international airplay and tour dates in nine countries so far.

www.michautperkins.com

While I Wonder
While I Wonder er et nyt band fra Aalborg, der har en akustisk sound og spiller folk/pop med en kant af jazz og en rocksjæl gemt i sig. Hver af deres sange fortæller en historie man kan relatere til, fortalt i et behageligt lydlandskab, med et ønske om at lindre og berolige lytterens følelser. While I Wonder er i den sammenhæng netop blevet færdige med indspilningerne til deres første album ved navn "Soothe", der udkommer i efteråret 2016.

Stine Dueholm
Jazzede maj7 akkorder og en klar vokal er kendetegn ved Stine Dueholms musik. Med en baggrund i både rytmisk og klassisk musik, fører hun publikum igennem temaer som kærlighed, mørke, savn og håb. Lad jer blive fanget i et øjebliks inderlig sårbarhed, når Stine Dueholm sætter sig alene på scenen, bag et klaver og en mikrofon. Enkelt og godt."

Tilmeld FB-Begivenhed