Klub Geyser: Bilton Marten / Martin Meincke / Barbara Miranda / Mack Trenka

21 nov

21.11.2019, 20:00 til 22:00
50 kr. (studerende 30 kr.) Kun billetsalg i døren.
Dørene åbner kl. 19.30
Klub Geyser er en sangskriverscene som arrangerer månedlige koncerter i Kulturhuset Islands Brygge.

Bilton Marten

Bilton Marten er ikke din standard tyve-årige fyr. Den dansk/canadiske x-model har med sin ekstraordinære stemme, særlige look og nærværende sange øje på at tage sin plads på den danske musikscene. Inspireret af kunstnere som Paolo Nutini, Rob Thomas og Norah Jones skriver Bilton fokuseret og vil snart kunne udgive sine første singler. Bilton har spillet guitar fra han var 15, men musikken og sangen har altid fyldt meget. Særligt live-musik har en stor plads i musikerens hjerte. Det er her han synes at musik opleves rigtigt. Bilton har længe spillet på mindre venues i særligt Københavner-området, men nu udvider han butikken til resten af landet i forbindelse med sin kommende udgivelser.

Martin Meincke

Martin Meincke er en dansksproget sangskriver, født og opvokset i Esbjerg. I 2018 fik Martin sin radiodebut i ’Ak 24syv’ på Radio24syv, samt opmærksomhed fra Karrierekanonen og Debut på P6 Beat. Musikken består af romantiske melodier, der rent genremæssigt trækker tråde tilbage til poppen og rocken fra 1970’erne. Lyrikken tager udgangspunkt i hverdagens bittersøde selverkendelser med emner som bl.a. selverkendelse, udlængsel, tro og mangel på samme. Debutalbummet ‘Næsten Nøgen’ udkommer i slutningen af 2019.

Mack Trenka

Mack Trenka is a singer-songwriter, based in Copenhagen, Denmark. Coming from a musical family, he has been playing the guitar since the age of 4. Originally a singer/songwriter influenced by Tim Buckley, Van Morrison and other greats – Mack creates an eclectic, original style that is undeniably his own, putting together different styles into a powerful musical expression. Combining his soulful vocal delivery with expert guitar skills, Mack creates a unique sonic landscape. During his live shows, he plays a solid set of original songs, as well as his own versions of favorite tunes, rearranged in a memorable way.

Barbara Miranda

The music of Barbara Miranda has its roots in the classic singer-songwriter genre. With catchy choruses and hints of almost folky melodies, her sound is driven by heavy percussion and multilayered vocals in a mix between the electronic and the acoustic. Focus is consistently on carefully considered and honest lyrics, with various philosophical themes expressed through a young woman's eyes. All of which creates the unique sound of Barbara Miranda.

Klik her for at besøge Klub Geyser på Facebook