Klub Geyser: Amalie Skriver / Dr. Rolf Duo / Stephen Sunshine / Lyonne

22 aug

22.08.2019, 20:00 til 22:00
Entré 50 kr. (studerende 30 kr.)
Billetsalg i døren / Dørene åbner kl. 19.30
Husets faste singersongwriter-scene Klub Geyser lokker denne aften med fire talentfulde acts fra Danmark, Buenos Aires og New York City.

Amalie Skriver er en prisbelønnet sangskriver fra København, som sidste år vandt en pris i UK Songwriting Contest for den første single fra hendes kommende EP, som udgives i august. I den forbindelse afholdes releasekoncerten på Klub Geyser d. 22. August. Amalies musik er ofte blevet sammenlignet med Tori Amos og Kate Bush, og musikken reflekterer ligeledes over livets dybe spørgsmål. Med sig på scenen har Amalie sit dygtige band: Rebecca Kousgaard (kor, cello), Mikkel Mouritsen (trommer), Lukas Kaarby (bas) og Anders Tuxen (akk. guitar).

Dr. Rolf Duo
Gennem de sidste ti år har der udviklet sig et næsten symbiotisk samarbejde mellem guitaristen Henrik Baunkilde og sangskriveren Ole Rolf Lassen. Både i bandsammenhænge – DRIVTØMMER, Dr Rolf med Venner og Dr Rolf og Kanylerne – og som duo har de optrådt rundt omkring i landet, i radio og på TV, senest i X-Factor Live. De spiller materiale fra deres store repertoire spændende fra DRIVTØMMER-albummet over deres seneste album til endnu ikke udgivet materiale.

Stephen Sunshine is a songwriter and poet from New York City. His songs have been featured on television for companies including Viacom and HBO. Stephen has released 4 records and several singles with his band Sunshine Nights under the label Wake Up Records. As a full time troubadour, Stephen has toured several times across the USA, France, Netherlands, Germany, Scandinavia, England, Ireland, Brazil and India.

Lyonne is a singer-songwriter born in Buenos Aires and recently established herself in Copenhagen. Her music has a wide variety of influences, such as jazz, folk, soul and pop among others. No Intro - her debut EP - was released in 2015 and directed by Argentinian music legend Jorge López Ruiz. In 2017 Such a Distance to Cross, her second album, was released by Acqua Records.

Musikforeningen Klub Geyser præsenterer singer/songwriter-acts ca. en gang om måneden i Kulturhuset Islands Brygge.