Change language

  • Dansk
  • English

Klub Geyser

  • Karen Kousgaard i Kulturhuset Islands Brygge
  • LINEBUG i Kulturhuset Islands Brygge
  • Stephen Sunshine i Kulturhuset Islands Brygge
  • STRY i Kulturhuset Islands Brygge
14 nov

Dato

lør. 14. nov. kl. 20.30
Entré: 60 kr. / studerende: 40 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
Endnu en aften med spændende singer/songwriters

Karen Kousgaard

Gennem de seneste år har musikken ført Karen Kousgaard ind i små studier og ud på store scener. Med sin guitar på ryggen har sangerinden og sangskriveren mødt en varieret flok af musikalske rejsemakkere: Hun har varmet op for Jarle Bernhoft, har krydset kuglepenne med Christian Hjelm, Claus Hempler og sunget med Poul Krebs under hans seneste album-tour. Karen Kousgaards debutplade ’Pretty If You Dare’, 2016 blev til i et unikt samarbejde med de anerkendte producere Brian Mørk Hansen og Neill Cardinal Furio, der for første gang samlede deres store erfaring på en udgivelse.

 

STRY  

STRY lægger i disse sensommer-dage sidste hånd på de sange, der kommer til at føre bandet videre i ide og lyd. Det folk-poppede univers får mere kant og mere energisk flow. Den organiske håndspillede lyd og de sarte historier bliver nu leveret en anelse mere kontant. Poesien syder i træet fra alle instrumenter, og temaer, som politik og levet liv, får et godt medspil. Der fortælles med elementer som vibrafon og ukulele, rock og støvede horn. Det nye materiale indspilles færdigt og udgives i efteråret 2020. Koncerten i november på Klub Geyser bliver således en art release, som vi ser meget frem til.  

 

LINEBUG

Med luftige vokaler, håndtegnede animationer og indie-poppede melodier opbygger den nye danske duo LINEBUG deres særlige audiovisuelle univers. Duoen består af sangerinden og sangskriveren Line Bøgh og den digitale kunstner og tegner Christian Gundtoft. Duoen har udviklet et stemningsfyldt liveshow, hvor tegninger og animationer projiceres op på scenen og bliver del af sangenes fortælling. Blandingen af musik og billede skaber en fængslende historiefortælling, der med sin legende æstetik har imponeret publikum i både Tyskland og Danmark. 

 

Stephen Sunshine (US)

Stephen Sunshine er en sangskriver og poet fra New York City. Hans sange har fundet vej til forskellige platforme såsom Viacom og HBO. Stephen har udgivet fire album og adskillige singler med sit band Sunshine Nights under ”mærkaten” Wake Up Records. Som troubadour på fuld tid har Stephen turneret i USA, Frankrig, Holland, Tyskland, Skandinavien, England, Irland, Brasilien og Indien. En chapbook med Stephens digte og ”zen tangle” tegninger udført af den visuelle kunstner Natalie Chan blev udgivet i 2019.