Klub Geyser

• Emma Hørlyck i Kulturhuset Islands Brygge
  • Karen Kousgaard i Kulturhuset Islands Brygge

20.03.2020, 20:00
Entré: 60 kr. / studerende: 40 kr.
Dørene åbnes kl. 19.30
Kom til en aften med kreative singer-songwriters

Cecilie Rau

Cecilie skriver sange inspireret af naturens kræfter, og om lyset og mørket i mennesket. Hun stiller eksistentielle spørgsmål i sine eftertænksomme og hjertegribende sange, hvor man mærker hendes dybde såvel som sårbarhed. Med det brusende klaver og hendes stærke vokal, der flyder let henover, har Cecilie skabt et beroligende, håbefuldt og anderledes singersongwriter-univers."

Aiko (CZ)

Med base i London producerer Aiko drømmende musik, som hun præsenterer med en særlig energi og unik vibe. Sådan er Aiko. I august 2018 udgav hun din debut-EP under navnet ’Aiko’ med tekster om ensomhed, kærlighed og en ”ambient vibe”. Hun er i øjeblikket i gang med ny musik og udgiver et nyt album i første halvår af 2020.

Emma Hørlyck

Hun har ingen uddannelse, ingen ”plan B”, intet fast fundament. Alt sammen til ære for musikken og for lytteren. Emma brænder nemlig ikke kun for sangskrivningens snørklede muligheder og for de hudløst ærlige historier. Hun brænder også for lytteren – for at give et håb og et bevis på, at man godt kan bryde ud af de trivielle kasser og stadig være noget. Emma har siden folkeskolen satset på musikken - og det har allerede båret frugt. Hun modtog bl.a. Engelsholm Højskolelegatet af Mads Langer og Engelsholm i 2018, er blevet anbefalet af KarriereKanonen, og i 2020 udkommer hendes debutalbum. Man kan gennem Emmas sange både trække tråde tilbage til gamle danske klassikere og videre til nyere dansksproget poesi.

Karen Kousgaard

Gennem de seneste år har musikken ført Karen Kousgaard ind i små studier og ud på store scener. Med sin guitar på ryggen har sangerinden og sangskriveren mødt en varieret flok af musikalske rejsemakkere: Hun har varmet op for Jarle Bernhoft, har krydset kuglepenne med Christian Hjelm, Claus Hempler og sunget med Poul Krebs under hans seneste album-tour. Karen Kousgaards debutplade Pretty If You Dare, 2016 blev til i et unikt samarbejde med de anerkendte producere Brian Mørk Hansen og Neill Cardinal Furio, der for første gang samlede deres store erfaring på en udgivelse.