Klub Geyser

• Chris Staples i Kulturhuset Islands Brygge
  • Nanna Larsen i Kulturhuset Islands Brygge

31.01.2020, 20:30
Entré: 60 kr. / studerende: 30 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
En aften med poesi og pop i mange variationer

Chris Staples (US)
Chris Staples holdt op med at drikke i 2018, og det har gjort ham mere kreativ. Se bare her:

“I quit drinking in 2018 and it sort of re-sensitized me to life. It reminded me of being a teenager. I used to write lots of songs and poems as a kid, it was how I coped. In my thirties, drinking sort of kept me from having to be inquisitive. Writing wasn’t as important. Since I quit drinking, my evenings are full of thoughts and questions. Writing became more frequent and automatic as I engaged with ideas in this way. There’s a popular notion in the arts that alcohol makes you creative, but I’ve found the opposite to be true. Being sober put me back in touch with a creative energy that I had been hiding from for a long time”.

Nanna Larsen
Nanna Larsen har skrevet store hits til japanske popgrupper, turneret Danmark tyndt med Ivan Pedersen og medvirket i The Voice og Dansk Melodi Grand Prix. Nyeste udgivelse er et smukt Americana-album, som blander Folk’n'Country med nordisk pop, og tankerne ledes hen på flimrende sensommersol og store åbne vidder. “Hun synger med hjertet i hænderne …” skrev Gaffa, og man glemmer heller ikke stemmen, der indtager rummet og gør det større. Danmarks Radio har gennem årene flittigt spillet Nanna Larsen på henholdsvis P3, P4 og P5. Det gælder også singlerne ‘No Regrets’ og ’Thelma & Louise’ fra sangerens tredje og seneste album ’Downstream Livin’’.

Anders Hjernø
Anders Hjernø er en alsidig og særdeles produktiv sangskriver fra København. Han gnider det hverdagsagtige imod det poetiske, så det slår gnister på en original og ofte ganske humoristisk måde. De dansksprogede tekster er klædt i farverige musikalske dragter, og selv kalder Anders sin musik for en blanding af ”dagligstuefunk, hjerterock og standupkammermusik”. På scenen er Anders en slags moderne troubadour, et sted mellem Niels Hausgaard og David Byrne fra Talking Heads. ”Jeg elsker at spille koncerter, for det er der sangene flytter hjemmefra og får deres eget liv”, siger han.

HAAB
HAAB trækker elementer fra både triphop og indiepop/dreampop ind i et spændende genremix, der munder ud i drømmende poetisk popmusik. Universet bag musikken beskrives bedst som værende fint og sårbart, samtidig med at det kulminerer med en vis mørk og rå tyngde, der får musikken til at være svævende og jordbunden på én og samme tid. Melankolske stemninger båret af lette melodier. Ligeledes vil man som lytter også hurtigt opdage, at sangene fra HAAB byder på både moderne og gamle elementer i lydbilledet, som tilsammen skaber en stor dybde og nuance i musikken.