Klub Geyser

• Stine Dueholm i Kulturhuset Islands Brygge
  • The Flaming Crew i Kulturhuset Islands Brygge

13.04.2019, 20:30
Entré: 50 kr. / studerende: 30 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
Fire vidunderlige indslag: Anna Schønebeck, Stine Dueholm, Maja Høy og The Flaming Crew

Anna Schønebeck
Anna Schønebeck er singer-songwriter med kærlighed for pop- og soulmusik. Med Annas musik træder vi ind i hendes private univers og får lov til at smugkigge i hendes lyriske dagbog. Hendes musik er præget af fængende melodier og ærlige tekster, hvor intet er skjult bag metaforer. Med inspiration fra sit eget liv skriver hun sårbare sange om livet i 20’erne; om f.eks. at blive forelsket i enhver mulig by og om at drikke lidt for meget vin på Nørrebro. Denne aften på Klub Geyser har hun fuldt band med, som består af Mikkel Bjerg på guitar, Christoffer Holgersen på klaver, Jonas Hansen på bas, Magnus Wiinblad på saxofon og Thomas Axelsen på trommer.

Stine Holt Dueholm
Stine Holt Dueholm er en dansk sangerinde, som med sin fløjlsbløde stemme fører dig ind i sit musikalske univers. Til Klub Geyser fortolker hun sine R&B-inspirerede sange fra sin duo, Golden Veins. I februar gav hun en intimkoncert på Tjili Pop og henrykte publikum og uanmeldte musikanmeldere: ”As I sat there, captivated by her music, names like Diana Krall, Gabriella Anders and Melody Gardot started running through my head. (…) you could put her on stage with any of those contemporary Jazz icons and Stine could hold her own.”

Maja Høy
Følelsen af at have syv sind, at have lyst til at kravle ud i Universet og se tingene, som de virkelig er, at føle sig alene, selvom man faktisk slet ikke er det, og følelsen af at kende et menneske så godt, at det ikke gør ondt at blive bidt i, er noget, MAJA HØY prøver at komme ind under huden på med sin musik og sine tekster. Maja Høy er et band bestående af Maja på guitar og sang, Anna Østerby på accordeon og Viktor Steffensen på bas. Sammen spiller de Majas melodier og dansksprogede finurlige tekster. Uhøjtidelige, med en snert af sødme, en frisk citron og fine bittersøde stemninger, er ingredienserne, der krydrer musikken.

The Flaming Crew
En af Københavns mest hårdtarbejdende trioer har efterhånden fået samlet sig en trofast skare af følgere og fans og er nu på vej ud over Valby bakke. Igennem to år har The Flaming Crew spillet på stort set alle nævneværdige spillesteder i København.
The Flaming Crew er centreret omkring komponist og sanger Flemming Christensens musik. Her er ingen angst for at mixe genrer som rock, ska, balkan, blues, gospel, pop etc. Bandet er inspireret af kunstnere som Eels, Nino Rota, Smashing Pumpkins, Bob Dylan, Beatles, Kashmir, Portishead, Queens of the Stone Age m fl. Bandets sange kan stå alene og bliver leveret med overbevisning og intensitet. Det bliver aldrig kedeligt at være i selskab med The Flaming Crew, da de altid leverer en oplevelse af høj standard. De kan være intime, følelsesladede, støjende, medrivende og nærværende, så en koncert med bandet og deres særegne lyd er altid en oplevelse for publikum.