Klassiske minikoncerter for små lyttere

lør. 08. maj. kl. 10.00 til kl. 10.25
Forsalg: 40,00 kr. + gebyr
Koncerten er for de 0-5 årige. Varighed: 20-25 minutter.
Mozart, Vivaldi, Bach og kendte børnesange for de 0-5 årige.

Tag de små med til en særlig musikalsk oplevelse for violin og fagot. Børnene kan slænge sig på fåreskind, mens de lytter til værker af Mozart, Vivaldi og Bach, blandet med folketoner og kendte børnesange, spillet af violinist Bettina Marie Ezaki og fagottist Lars Mathiesen. Det bliver både dansabelt og afslappende og vigtigst af alt: hyggeligt!

Hver koncert varer ca. 20-25 minutter.
Alder: 0-5 år.

Kulturhusets retningslinjer i forbindelse med koncerten:

Vi skal passe godt på hinanden, og beder jer derfor om at følge retningslinjerne:

• Alle publikummer over 15 år skal fremvise coronapas ved ankomst.
  • Alle publikummer skal sidde ned.
  • Der skal være 1 meters afstand mellem stolene.
  • Dog må man gerne sidde ved siden af hinanden, hvis man er en gruppe, bare man holder 1 meters afstand til den næste gruppe.
  • Der skal bæres mundbind i kulturhusene. Mundbindene kan tages af, når man sidder ned.  Man skal altså bære mundbind, når man kommer til et arrangement, og så kan man tage det af, når man har sat sig ned.

Vi glæder os til at se jer.