Klassisk koncert v. kvartetten KOTTOS

01.06.2019, 11:00 til 12:00
40 kr. pr. næse
Fra 6 år.
Når KOTTOS spiller flyver musikken ud af fløjter i alle størrelser; en 17 kg tung, russisk/Italiensk accordeon, cello og en græsk mandolin.

Kvartetten KOTTOS har en passion for det virtuose, det skæve og for folkemusik. Disse elementer skaber Kottos’ særlige instrumentale musik, der bedst kan betegnes som ’folkemusik fra et land, der aldrig har eksisteret’. Musikken flyver ud af fløjter i alle størrelser; en 17 kg tung, russisk/Italiensk accordeon, cello og den græske mandolin, bouzouki. KOTTOS opfører deres egne kompositioner og samarbejder også med nogle af tidens fremtrædende danske komponister, der skriver helt nye værker for KOTTOS’ usædvanlige instrumentsammensætning.

KOTTOS har taget sit navn efter et mytologisk væsen fra den græske mytologi. Han var søn af jorden, Gaia, og himlen, Uranus, havde 100 arme og 50 hoveder. Et vildt og mangefacetteret væsen, som går igen i kvartettens musik. Koncerten er en del af koncertrækken KOTTOS CPH Concert Series, som her bliver præsenteret for første gang for børn.

Fra 6 år / 40 kr. pr. næse