Juleshow med Børn to be wild

01 dec

01.12.2019, 16:00 til 16:45
40 kr. pr. næse
Det er julestemning og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde.

Årets store rock-juleshow "The snow must go on" udført af bandet "Børn to be Wild - rockmusik for børn" præsenterer i år endnu flere forviklinger og julesalmer tilsat heavy metal. Julens glade budskab tilsættes grin og grødris, og børnene må igen på scenen og give en hånd med musikken. Der er ikke tid til kedsomhed, til gengæld er det sjovt - også for forældrene.

BØRN TO BE WILD formidler rockmusik for børn og voksne, og deres juleshow bliver på alle måder en helt ny form for oplevelse, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen.

Alle aldre / 50 kr. pr. næse