Change language

  • Dansk
  • English

Jonathan Bøge Jensen / Jacob Speake / Karma - Geyser by the Sea

21 aug

Dato

fre. 21. aug. kl. 16.30
Fri entré
Geyser by the Sea - gratis fredagskoncerter ved vandkanten

For at leve op til myndighedernes afstandskrav og forsamlingsforbud rykkes Geyser by the Sea indenfor i enten Lysthuset eller Salen. 

Nyd aftensolen uden for kulturhuset med god musik til Geyser by The Sea. For at sikre god afstand, er der et begrænset antal pladser - så kom i god tid. 
 

Musikprogram:

16.30  Jonathan Bøge Jensen

Lyt til Jonathan Bøge Jensen på Spotify her
 

17.10  Jacob Speake

Varm, organisk indiepop med rockede undertoner, minimalistiske trommer og dynamiske baslinjer kendertegner Jacob Speake, som med sin fængende melodiske sangskrivning, ærlige tekster og udprægede rustikke musikalske smag ubesværet springer fra 60er-pop, folk, blue-eyed soul og jazz til old-school rock ’n roll og 90er-indie. Han har indtil videre udgivet to albums, som begge har fået airplay på DR og bandet arbejder p.t. på det 3. album.

Lyt til Jacob Speake på Spotify her

17.50  Karma

Karma er en italiensk singer-songwriter og elektronisk musiker bosiddende i København. Karmas første EP, "Liver" (2015), blev indspillet i Amsterdam, mens hans anden EP "Twins" (2019) blev optaget og udgivet i København. Hans oplevelser som en vandrende drømmer og hans uendelige nysgerrighed for livet i alle dens former kan høres i hans musik. Karma er inspireret af kunstnere som Sufjans Stevens, Nick Drake, Caetano Veloso, Radiohead og Leonard Cohen. Hans egen musik kan beskrives som drømmende alternativ folkpop.

Lyt til Karma på Soundcloud her

Om Geyser by the Sea
Kulturhusets faste sangskriverscene, Klub Geyser, rykker ud 'by the sea' med to til tre bands og solister på udvalgte fredage kl. 16.30 i juni, juli og august. Og der er altid fri entré. Årets program byder på alt fra hyggelig folk-pop til jazz, soul og melodisk rock fra ind- og udland og kan nydes kvit og frit. Musikken starter kl. 16.30 og mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus. Geyser by the Sea er en sommerlig og gratis udgave af Klub Geyser, der arrangerer sangskriver-aftener ca. en gang om måneden i Kulturhuset Islands Brygge.