JLL-Trio feat. Niels HP

• JLL-Trio feat. Niels HP i Kulturhuset Islands Brygge

fre. 19. mar. kl. 20.30
Forsalg: 80 kr. + gebyr / I døren: 100 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
Fire eminente musikere hylder nogle af de største inden for jazz

Kvartetten vil både hylde nogle af jazzens største sangere som Frank Sinatra, Mel Tormé og også komme omkring ikoner som Ray Charles og Stevie W - derudover giver de et personligt bud på favoritterne indenfor jazz standard-repertoiret.

Trioen består af velkendte navne i den danske jazz-verden, som de seneste mange år har spillet rundt på spillestederne i Danmark. Denne gang har trioen fået selskab af en af Danmarks mest eminente soulstemmer - Niels HP. Selv om hans musikalske univers er funderet i funk og soul (forsanger i det legendariske funkband Ridin’ Thumb) har jazzen altid fulgt ham - bl.a. med gæsteoptrædener i DR Big Band - og da musikerne i trioen foreslog et samarbejde, blev dette spændende projekt en realitet!

Niels HP - Vokal
Heine Hansen - Klaver