Change language

  • Dansk
  • English

Jazz for børn: Jorden rundt med Malene Kjærgård

19 feb

Dato

fre. 19. feb. kl. 13.00
90 kr. + gebyr
Dansevenlig jazz i børnehøjde med inspiration fra de mange forskellige steder i verden.
Hvorfor ligner Hawaii en kæmpestor chokoladekage? Hvorfor er Ernestos mor så skrap på øen Trinidad? Og hvorfor vil Malenes morfar have chili con carne og ikke blomster på sin grav, når han er død?
Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfarens gamle loft. Her finder hun hans store, gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden.
Til koncerten hjælper børnene Malene med at undersøge kuffertens indhold og børnene vil blive ført ind i små historier om de respektive lande. De vil blandt andet komme med på togtur igennem Rusland, komme med til byfest på øen Triniadad, tage en slapper på stranden på Copacabana, komme til tromme- og dansefest i Ghana og med på cykeltur igennem København.
Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra de mange forskellige steder i verden, og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum.
Både børn og voksne vil blive inviteret til at være aktive medspillere i koncerten og i hvordan historien denne dag udvikler sig.
Bandet har netop vundet en Danish Music Award: "Børnejazzprisen 2020" hvor en blandet jury af børn og voksne stemte om, hvilken af tre nominerede koncerter, de bedst kunne lide.
 
Line-up:
Malene Kjærgård - Vocal
Maj Berit Guassora - Trompet, flügelhorn, perc, kor og ukulele Johannes Wamberg - Guitar slide, kor Tobias Dall - Kontrabas, kor
Tira Skamby - Percussion, kor