Jaguaren i Skoven / Tree House Colours / Blue Note Grinders - Geyser by the Sea

07 aug

fre. 07. aug. kl. 16.30
Geyser by the Sea - gratis fredagskoncerter ved vandkanten

For at leve op til myndighedernes afstandskrav og forsamlingsforbud rykkes Geyser by the Sea indenfor i enten Lysthuset eller Salen.

Nyd aftensolen uden for kulturhuset med god musik til Geyser by The Sea. For at sikre god afstand, er der et begrænset antal pladser - så kom i god tid.

Musikprogram:

16.30  Jaguaren i Skoven

I Nordskoven cirka 10 timers gang fra København ligger en lille træhytte, hvor der i længere tid har været en del larm. Når det ikke larmer ser man ofte en skikkelse sidde ude på en havestol med havregryn og en snaps.
Omkring solnedgang og solopgang er det som om hans syn og hørelse ændrer sig, men han hedder Bjarke og er efter hans læges udsagn beviseligt et menneske.
Han skriver sange og indspiller dem for tiden med sine venner Fuglen, Velourhanen, Steen og Rævefar. De kommer fint ud af det med hinanden og efter få overvejelser er det blevet vedtaget, at de skal give koncert.

Lyt til Jaguaren i Skoven på Soundcloud her

17.10  The Tree House Colours

Up tempo surfer og beatmusik.

Lyt til The Tree House Colours på Soundcloud her

17.50  Blue Note Grinders

Blue Note Grinders er et moderne bluesband, der spiller blues med elementer af soul, funk, latin, hård rock og swing. Repertoiret er en blanding af gamle og nye bluesklassikere samt egne numre.
Et svingende, svedigt bluesband spiller op til bluesfest! Blues fra BB King til ZZ Top og videre, med funky trommer, sejt gyngende bas og blistrende bluesguitar.

Lyt til Blue Note Grinders på Youtube her

Om Geyser by the Sea
Kulturhusets faste sangskriverscene, Klub Geyser, rykker ud 'by the sea' med to til tre bands og solister på udvalgte fredage kl. 16.30 i juni, juli og august. Og der er altid fri entré. Årets program byder på alt fra hyggelig folk-pop til jazz, soul og melodisk rock fra ind- og udland og kan nydes kvit og frit. Musikken starter kl. 16.30 og mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus. Geyser by the Sea er en sommerlig og gratis udgave af Klub Geyser, der arrangerer sangskriver-aftener ca. en gang om måneden i Kulturhuset Islands Brygge.