IDA NIELSEN med BAND

06.04.2018, 21:00
195 kr + gebyr i forslag - 225 kr i døren
Døre åbner kl. 20.30
April er verden over PURPLE MONTH, og sammen med Ida Nielsen vil vi hylde hendes musikalske helt, ven og vores allesammens PRINCE

April er verden over PURPLE MONTH, så før Ida Nielsen drager til Minneapolis for at hylde sin musikalske helt, ven og vores allesammens Prince, spiller Bass Ida, eller bare Funky Ida Nielsen, for første gang i Kulturhuset Islands Brygge - og det glæder vi os helt enormt til!
Spred rygtet til alle dine funky venner og Get Funked Up med Ida og hendes funky band. #turnitup

Om Ida Nielsen:

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Prince’s tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Hun spillede koncerter her i landet, + udlandet med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar.

I efteråret 2017 udkommer Ida Nielsen med et nyt album, som vi kommer til at høre mere af til koncerten live d. 6.4.18

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves.

– og selvfølgelig masser af bas!

Ida beskriver det at spille med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”

LINEUP:
IDA NIELSEN: BASS + VOCAL