Change language

  • Dansk
  • English

Historien om Kim Larsen

  • Steffen Jungersen og Jesper Søeborg i Kulturhuset Islands Brygge
14 nov

Dato

14.11.2019, 20:00
Forsalg: 100 kr. + gebyr / I døren: 135 kr.
Dørene åbnes kl. 19.30
Steffen Jungersen fortæller om Kim Larsen og byder på nogle af Larsens numre akkompagneret af guitaristen Jesper Søeborg

“Hvornår kommer din historie om Larsen?”
“Jungersen, skulle du ikke snart … ?”
“Hvorfor har du ikke noget om Kim Larsen i dit talkshow-katalog …?”
Disse spørgsmål eller lignende har Steffen Jungersen fået stillet gang på gang efter Kim Larsens død i 2018. Jungersen har dog insisteret på, at der skulle gå en passende tid, før han følte det rigtigt at lave et Kim Larsen-show.Men nu er det her endelig: Historien om en legende… fortalt af en anden legende. Historien om Kim Larsens karriere fylder fem årtier, der bød på op- og nedture, enkelte fiaskoer og – nå ja – masser af succes. En karriere, Jungersen har fulgt på tæt hold som journalist og musikanmelder i godt 25 år. Og som regulær Larsen-fan i næsten 50!

På landevejen i Kim Larsens fodspor
I efteråret 2019 og foråret 2020 tager Steffen Jungersen sine udvalgte nedslag i historien om legenden Kim Larsen ud på landevejen. Levende og humoristisk fortalt af … Nå ja …legenden Steffen Jungersen.

Talkshow – og musik
Fulgt gennem masser af koncerter, adskillige anmeldelser og enkelte interviews med den gode Kim fra Nordvest. Talkshowet om Kim suppleres af et udvalg fra Kim Larsens gigantiske sangbog, som Steffen Jungersen selv og guitaristen Jesper Søeborg (tidl. Alia Tin Gas, P.O.T.E. m.fl.) fremfører live.

Tak Kim Larsen - du er altid i vores hjerner og hjerter…og mon ikke i vores stemmer også?