Hayburner Big Band

28.10.2018, 15:00
Entré: 70 kr.
Søndag eftermiddag med swingende bigbandmusik

Kulturhuset Islands Brygge byder også dette efterår på swingende bigbandmusik i den store sal, når Hayburner Big Band spiller søndag den 28. oktober 2018 kl. 15-17.

Hayburner byder vanen tro på numre fra Ib Glindemanns store repertoire, men også på numre fra andre sammenhænge. Hayburner vil således denne gang spille mange nye numre, som de ikke har leveret før på Kulturhusets scene. Men det betyder naturligvis ikke, at man går glip af de gode gengangere fra tidligere koncerter. Alt sammen lyttevenlig swingmusik, som de selv holder meget af.

Denne søndag eftermiddag vil publikum blandt andet kunne høre Bingo, Bango, Boffo af Bill Finegan, Disc Jockey Jump af Gerry Mulligan og Gene Krupa, Jumpin’ On The Merry-Go-Around af Ray Conniff, som alle er nye på repertoiret. Alley Cat, Little Brown Les, Womans Got Soul og Walkin’ My Baby er blandt dem, Hayburner tidligere har optrådt med.

Det hele er krydret med gode solister, f.eks. fyrer Jesper Placing den af igen med nogle af sine sangnumre. Jan Harbeck, der er eftermiddagens dirigent, vil man også kunne høre i en inciterende solo sammen med resten af det 18 mand store bigband.