Hayburner Big Band

19.11.2017, 15:00 til 17:00
70kr.
Caravan - med Martin Roy Wade, vokal & konferencier

Koncerten bliver naturligvis med den swingmusik, som vi alle holder af, men tilsat noget spændende nyt: Sangeren Martin Roy Wade vil nemlig sammen med vores trommeslager, Kurt Riedel, føre bandet sikkert gennem koncerten.

Martin, som er kendt i mange jazzsammenhænge, har, ligesom flere andre af orkestrets musikere, spillet i Ib Glindemanns kendte orkester. Det afspejler sig naturligvis i både sang- og instrumentalnumrene.

Vi skal bl.a. høre sangene Womans Got Soul, Blue Moon og How Long Has This Been Going On. I instrumentalnumrene hører vi vore dygtige solister i One O'clock Jump, Apple Honey, All My Life, Little Jazz og mange andre. Det bliver forhåbentlig et glædeligt gensyn med mange af jer, som tidligere har gæstet vores koncerter.