Halberg & Friends

• Halberg & Friends i Kulturhuset Islands Brygge
  • Poul Halberg i Kulturhuset Islands Brygge

03.10.2020, 21:00
Forsalg: 200 kr. + gebyr / I døren: 230 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
Halberg & Friends skaber virkelig magi i luften, når de går på scenen i Kulturhuset - kom og vær med!

De allerstørste hits, som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd, er vendt tilbage til livescenerne med bandet Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år, bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne soloalbums. Sange som 'Magi i Luften', 'Efterår”, 'Elskes af dig', 'Jeg vil la’ lyset brænde', 'Mandagsstævnemøde' 'Brændende Læber' og ’Transit' bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde - og det med nogle af landets allerbedste musikere. Halberg, Sivertsen, Schandorf – tre af de oprindelige medlemmer af ’Halberg Larsen’, keyboardspilleren Gorm Bülow samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger. Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil sende sine bedste sange langt ud over scenekanten.

Glæd jer til et forrygende genhør!

Poul Halberg – Guitar & vokal
Heidi Degn – Vokal