Change language

  • Dansk
  • English

Guns N' Roses-Jam

  • Guns N' Roses-Jam i Kulturhuset Islands Brygge
  • Guns N' Roses-Jam i Kulturhuset Islands Brygge
08 okt

Dato

fre. 08. okt. kl. 21.00
Forsalg: 125 kr. + gebyr / I døren: 150 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
Kom og hør Europas bedste cover-band

Du kender vokalen! Du kender bandanaen og tophatten! Du kender lyden! Du har hørt vilde historier om et band, der erobrede verden som verdens farligste rock’n’roll band, og tabte det hele igen i et væld af sprut, stoffer, kvinder og anarki. Guns N' Roses er en rock’n’roll legende.

Danske Guns N' Roses-Jam hylder verdens farligste rock-band, der i 1987 udgav debutalbummet ”Appetite for Destruction”, der blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien. Albummet har solgt over 33 mio. albummer. Derpå fulgte uendelige turnéer, der med bandets vildskab og uforudseelighed også var med til at ødelægge bandet. I 2016 er Axl, Slash og Duff genforenet, har turneret i 2½ år på ”Not In This Life Time”-turnéen, der rangerer som en af de bedst sælgende turnéer. På nuværende tidspunkt går der rygter om, at GNR er ved at samle materiale til en nyt album!

Når danske Guns N' Roses-Jam går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at dette band virkelig elsker musikken! Guns N' Roses-Jam giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling. Hvis du lukker øjnene, kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood!

Det er med god grund, at Guns N' Roses-Jam omtales som Europas bedste GNR-coverband!