Guns N’ Roses Jam

• Guns N' Roses Jam i Kulturhuset Islands Brygge

07.03.2020, 21:00
Forsalg: 100 kr. + gebyr / I døren: 150 kr.
Dørene åbnes kl. 20.30
Kom og hør Europas bedste Guns N' Roses coverband

Du kender vokalen! Du kender bandanaen og tophatten! Du kender lyden! Du har hørt vilde historier om et band, der erobrede verden som verdens farligste rock and roll band, og tabte det hele igen i et væld af sprut, stoffer, kvinder og anarki. Guns N’ Roses er en rock and roll legende.

Danske Guns N’ Roses-Jam hylder verdens farligste rock band, der i 1987 udgav debutalbummet ”Appetite for Destruction”, som blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien. Albummet har solgt over 33 mio. albums. Derpå fulgte uendelige turnéer, der med bandets vildskab og uforudselighed også var med til at ødelægge bandet. I 2016 er Axl, Slash og Duff genforenet, har turneret i 2½ år på ”Not In This Life Time”-turnéen, der rangerer som en af de bedst sælgende turnéer. På nuværende tidspunkt går der rygter om, at Guns N’ Roses er ved at samle materiale til et nyt album!

Når danske Guns N’ Roses-Jam går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at dette band virkelig elsker musikken! Guns N’ Roses-Jam giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling. Hvis du lukker øjnene, kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood!

Det er med god grund, at Guns N’ Roses-Jam omtales som Europas bedste Guns N’ Roses-coverband!