Guidet rundvisning i fotoudstillingen 'Images on Mars'

22 sep

22.09.2019, 20:00 til 20:45
Fri entré
Nu kan du komme på en guidet rundvisning i fotoudstillingen ’Images on Mars – en fotografisk rejse’ sammen med producent Palle Vedel.

Udstillingen består af spektakulære storformatfotos af Mars taget af NASAs satellit Mars Reconnaissance Orbiter. Fotografierne er kunstnerisk bearbejdet af instruktør og filmproducent Palle Vedel og fotograf Ole Christiansen og er udstillet i hele kulturhuset.

Få hele historien om fotografiernes rejse fra Mars til Bryggen
Initiativtager og producent bag udstillingen Palle Vedel giver i anledning af udstillingens afslutning to eksklusive rundvisninger, hvor du sammen med Palle kan se hele udstillingen og få alle de spacede detaljer om motiverne. Hvordan kan det lade sig gøre at fotografere Mars’ overflade så tæt på? Og hvor kommer menneskets fascination af Mars fra?

TILMELDING:
Det er gratis at deltage i rundvisningen, men tilmelding er nødvendig til e-mail c96t@kk.dk senest dagen før.

RUNDVISNINGER:
Søndag 15. september kl. 19
Søndag 22. september kl. 20

Turen varer ca. 40 minutter.

Vi mødes i caféen i Kulturhuset Islands Brygge

Om Palle Vedel:
Kreativ producer Palle Vedel har de sidste 15 år været involveret i soundtrack til flere af de store stumfilm, herunder, Panserkrydseren Potemkin, Viva Mexico af S. Eisenstein, Manden med Kameraet af D. Vertov, Steamboat Bill Junior af B. Keaton m.fl. og har været medproducent på kunstudstillinger sammen med bl.a. Eva Kock, Peter Martensen, Morten Søndergaard og Brian Eno.