Gratis familiekoncert med Gunni Torp Trio

søn. 09. maj. kl. 15.00
Gratis
Arrangementet er gratis, men pga. coronarestriktioner er der begrænsede pladser, så reserver billet på forhånd for at deltage.
Moderne folkemusik med humor og holdninger for store og små

’FOR HVER KERNE VI SMIDER’ er titlen på sanger, musiker og sangskriver Gunni Torps nyeste album, og som frø, der er samlet i sensommeren, er det sange, der vil noget, sætte rod og sætte aftryk i verden.

Gunni Torp Trio spiller moderne folkemusik med spor til balkan, latin, blues og 1970’ernes aktivistiske beatmusik. Vuggende hamonika-grooves, raslende shakers og støvede trommer går i tæt musikalsk dialog med en fabulerende banjo. Musikken er jordnær, akustisk, dansabel og legesyg. Her er klap, råb og frihåndstegning i et analogt lydunivers.

Teksterne er fulde af humor og holdninger. De rummer beretninger fra dyreverdenen, plantelivet, hverdagen og drømmenes kringelkroge. Gunni Torp synger på et poetisk dansk, hvor aktuelle emner som biodiversitet, kompostering og truede dyr, er piblet ind i de nye sange. Her kan man blandt andet møde hættemågen, den bredørede flagermus, urskovshvepsebukken, gaffelsnudebillen og den grønne busksommerfugl.

Line Up:
Gunni Torp – vokal og harmonika
Matthias Arbo Klein - trommer og percussion
Simon Hebeltoft Hansen - guitar, banjo og kor

Info:
Koncerten er gratis, men pga. coronarestriktioner er der et begrænset antal pladser, så man skal reservere billetter til koncerten på forhånd.

Kulturhusets retningslinjer i forbindelse med koncerten:

Vi skal passe godt på hinanden, og beder jer derfor om at følge retningslinjerne:

• Alle publikummer ove 15 år skal fremvise coronapas ved ankomst.
  • Alle publikummer skal sidde ned.
  • Der skal være 1 meters afstand mellem stolene.
  • Dog må man gerne sidde ved siden af hinanden, hvis man er en gruppe, bare man holder 1 meters afstand til den næste gruppe.
  • Der skal bæres mundbind i kulturhusene. Mundbindene kan tages af, når man sidder ned.  Man skal altså bære mundbind, når man kommer til et arrangement, og så kan man tage det af, når man har sat sig ned.

Vi glæder os til at se jer.