Golden Days: ”Magt og mennesker” - foredrag af Knud Romer

14 sep

tir. 14. sep. kl. 19.00
100 kr. + gebyr
Under årets Golden Days Festival gæster Knud Romer Kulturhuset Islands Brygge til en snak om magt og mennesker.

Den skarptungede forfatter og samfundsdebattør vender demokratiske spørgsmål og problemstillinger som: Hvem regerer, bankerne eller de folkevalgte? Hvorfor er nationalisme og kulturel identitet pludselig blevet svaret på alle vores problemer? Er der overhovedet nogen ideologier tilbage i ”nødvendighedens politik”? Har demokrati nogensinde været demokratisk? Hvorfor er det regneark, som afgør, hvad der er rigtigt og forkert? Hvordan indretter vi det samfund, vi ønsker os? Er demokrati ikke at kunne diskutere, hvordan vi vil indrette vores liv? - og ikke blive bestemt af algoritmer, der regner den ud for os.

Arrangementet er en del af den historiske festival Golden Days, som i 2021 sætter fokus på antikken.