Geyser by the Sea: What If? / Sean Needham (IE/DK)

25 jun

fre. 25. jun. kl. 16.30
Oplev gratis livemusik på havnefronten til Geyser By The Sea

Nyd aftensolen uden for kulturhuset med god musik til Geyser by The Sea. For at sikre god afstand, er der et begrænset antal pladser - så kom i god tid.

Musikprogram:

16.30 - What If?

Bag navnet What If? gemmer sig et dynamisk og melodisk rockband, som lægger fokus på god sangskrivning og en energisk liveoptræden. Sidste år udsendte de deres selvbetitlede debutalbum. Siden har de udvidet besætningen til nu at være en sekstet. De ser frem til at stå på scenen igen - gå ikke glip af det!

Lyt til What If? på Spotify Her

17.30 - Sean Needham (IE/DK)

Den herboende irer Sean Needham er en garvet singer/songwriter som spiller upbeat folkrock. Musikalsk er han beslægtet med navne som Van Morrison og Jack Johnson. Sean Needham har flere udgivelser bag sig og har tidligere blandt andet haft supporttjanser for navne som Tracy Chapman, Diane Krall og Bo Diddley

Lyt til Sean Needham på Spotifty Her

Om Geyser by the Sea:
Kulturhusets faste sangskriverscene, Klub Geyser, rykker ud 'by the sea' med to til tre bands og solister på udvalgte fredage kl. 16.30 i maj, juni, juli og august. Og der er altid fri entré. Årets program byder på alt fra hyggelig folk-pop til jazz, soul og melodisk rock fra ind- og udland og kan nydes kvit og frit. Musikken starter kl. 16.30 og mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus. Geyser by the Sea er en sommerlig og gratis udgave af Klub Geyser, der arrangerer sangskriver-aftener ca. en gang om måneden i Kulturhuset Islands Brygge.