Change language

  • Dansk
  • English

Geyser by the Sea: The Mes / Toni Bergenhammer - den syngende murer

18 jun

Dato

fre. 18. jun. kl. 16.30
Gratis
Oplev gratis livemusik på havnefronten til Geyser By The Sea

Nyd aftensolen uden for kulturhuset med god musik til Geyser by The Sea. For at sikre god afstand, er der et begrænset antal pladser - så kom i god tid. 
 

Musikprogram:

 

16.30 - The Mes

The Mes musik er rytmisk, alternativt, seriøst og finurligt. Ballader, rock, instrumental, spoken word, lidt jazz. Med tekster med kant – ikke noget flæberi – ikke noget mainstream. Laid back musik med en fod der vipper. Musik der er værd værd at lytte til. Og tænke over. Og grine af. The Mes består af: Per Karlsson: guitar, Steen Madsen: guitar og sang samt Erik Herss: bas. The Mes skriver om tilværelsen. Om hverdagen og livet for dem der ikke altid passer ind i systemet og som har det svært. 

 

17.30 - Toni Bergenhammer  - den syngende murer

Toni er veteran i Geyser By The Sea-regi. Han har arbejdet som murer på Islands Brygge over 40 år, er gift, far til fire og har otte børnebørn  - og så ELSKER han at synge Bee Gees og Elvis! Det gør han flittigt til til fester, brylluper, fødselsdage m.m. Han har medvirket i 'Familien på Bryggen', varmet op for Kandis og Stig Rossen samt deltaget i X-Factor, hvor han til sin audition fik 'Ja' fra alle tre dommere Anne Linnet, Ida Corr og Thomas Blachmann. Gå ikke glip af en sand lokal legende! 

 

 

Om Geyser by the Sea:
Kulturhusets faste sangskriverscene, Klub Geyser, rykker ud 'by the sea' med to til tre bands og solister på udvalgte fredage kl. 16.30 i maj, juni, juli og august. Og der er altid fri entré. Årets program byder på alt fra hyggelig folk-pop til jazz, soul og melodisk rock fra ind- og udland og kan nydes kvit og frit. Musikken starter kl. 16.30 og mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus. Geyser by the Sea er en sommerlig og gratis udgave af Klub Geyser, der arrangerer sangskriver-aftener ca. en gang om måneden i Kulturhuset Islands Brygge.