Geyser by the Sea: Long-lost Lads / Jacob Speake

03 sep

fre. 03. sep. kl. 16.30
Oplev gratis livemusik på havnefronten til Geyser By The Sea

Nyd aftensolen uden for kulturhuset med god musik til Geyser by The Sea. For at sikre god afstand, er der et begrænset antal pladser - så kom i god tid.

Musikprogram:

16.30 - Long-lost Lads

Long-lost Lads er de to sangere og sangskrivere Erik Anderssson og Mikkel Petterson, to erfarne musikere, som her på Geyser by the Sea koncert-debuterer som duo. Der er både humor og poesi og en tidløs kvalitet i deres engelsksprogede sangkatalog.

17.30 - Jacob Speake

En varm organisk pop med rockede undertoner, minimalistiske trommer og dynamiske baslinjer kendertegner sangskriveren Jacob Speake, som med sin fængende sangskrivning, ligefremme tekster og rustikke musikalske smag ubesværet springer fra 60er-pop, swing og rhythm ’n blues til bossa nova, blued-eyed soul og 90er-indie. Han har indtil videre udgivet to albums, som begge har fået airplay på DR. Pt. arbejdes der på et 3. album.

Om Geyser by the Sea:
Kulturhusets faste sangskriverscene, Klub Geyser, rykker ud 'by the sea' med to til tre bands og solister på udvalgte fredage kl. 16.30 i maj, juni, juli og august. Og der er altid fri entré. Årets program byder på alt fra hyggelig folk-pop til jazz, soul og melodisk rock fra ind- og udland og kan nydes kvit og frit. Musikken starter kl. 16.30 og mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus. Geyser by the Sea er en sommerlig og gratis udgave af Klub Geyser, der arrangerer sangskriver-aftener ca. en gang om måneden i Kulturhuset Islands Brygge.