Geyser by the Sea: Dennis Speake / Tore Eg / Jeppe Sand & Det Nye Band

06 aug

fre. 06. aug. kl. 16.30
Oplev gratis livemusik på havnefronten til Geyser By The Sea

Nyd aftensolen uden for kulturhuset med god musik til Geyser by The Sea. For at sikre god afstand, er der et begrænset antal pladser - så kom i god tid.

Musikprogram:

16.30 - Dennis Speake

Dennis er født i Cheshire i England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, hvor han tidligt stiftede familie og har gennem mange år arbejdet som dyrlæge i Kværkeby. I 2012 udgav han debutalbummet ”Songs of Life and Love”, som er en samling originale folk, blues og country-numre inspireret af Leonard Cohen, Ralph McTell, Tom Paxton og nogle af de første blues-musikere. I 2019 udgav han albummet ”Reflections”, som ligeledes er produceret af sønnen Jacob, som akkompagnerer på guitar.

17.10 - Tore Eg

Opsange og popsange fra sindets og verdens halvdunkle afkroge. Tore Eg skriver sange der rocker og sange, der rører, sange der spinner og sange der gøer. Og han synger dem med et nærvær og en nerve, man skal ligge i coma for at overhøre! Tore Eg udgav sidste år EP’en “Herrens mark”. Desværre druknede releasen i virus og nedlukning, og flere af sangene fik med et slag en ny og uventet aktualitet.

17.50 - Jeppe Sand & Det Nye Band

Jeppe Sand & Det Nye Band er et dansk folkrock-band etableret i Ørestaden (Kbh.), som spiller Jeppe Sands sange, der typisk handler om piger, forladte biler, og andre slags hverdagsmysterier. Jeppe selv fortæller mærkelige historier og anekdoter fra scenekanten, og dette indebærer naturligvis en del gøglerig, improvisation og interaktion med publikum. Den musikalske inspiration til sangene kommer primært fra gamle opstøvede men kendte rockikoner som Beatles, Dylan og Young. Når "Det Nye Band" har for travlt, kan Jeppe godt finde på at drage ud og optræde alene i bedste trubadurstil. Bandet blev etableret i år 2020 i et Corona-fyldt land, og er nu så småt ved at få bredt sine tonefyldte vinger ud. Jeppe har under navnet "Jeppe Sand Larsen" udgivet et enkelt hjemmelavet akustisk album i 2019. Dette er at finde på diverse streamingtjenester.

Om Geyser by the Sea:
Kulturhusets faste sangskriverscene, Klub Geyser, rykker ud 'by the sea' med to til tre bands og solister på udvalgte fredage kl. 16.30 i maj, juni, juli og august. Og der er altid fri entré. Årets program byder på alt fra hyggelig folk-pop til jazz, soul og melodisk rock fra ind- og udland og kan nydes kvit og frit. Musikken starter kl. 16.30 og mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus. Geyser by the Sea er en sommerlig og gratis udgave af Klub Geyser, der arrangerer sangskriver-aftener ca. en gang om måneden i Kulturhuset Islands Brygge.